top of page
Search
Writer's pictureLiene Krauze

Individuāla ieradumu strukturēšana

Updated: Nov 28, 2022

Mums katram ir kāda dzīves joma, kurā gribētos ko vairāk, bet dažādu iemeslu dēļ nesanāk. Kādam tas būs ikrīta sporta treniņš, kādam grāmatas lasīšana pirms miega, kādam atsacīšanās no kafijas dzeršanas ārpus mājas, lai ietaupītu ilgi gaidītajam ceļojumam, kādam uztura speciālista izstrādāto vadlīniju ievērošana vai apņemšanās rakstīt dienasgrāmatu, vai vēlme beidzot aiziet gulēt laikus. Mums katram ir savs stāsts un sava situācija. Mums katram ir savi mērķi un sava vērtību skala. Un tieši tāpēc neviens 21 dienu garš maratons, apņemšanās vai Jaunā Gada motivācija, draudzenes ieteikumi vai vilinošs raksts par to, kā dzīvo veiksminieki, Tev nelīdzēs, jo Tava situācija ir unikāla.

Varbūt kādam sporta zāle ir mājas pirmajā stāvā, bet Tev jāmēro ceļš ar diviem transportiem. Un tā būs milzīga starpība. Kāds ir pieradis dzert 2 litrus ūdens dienā, bet kādam tas nemaz negaršo. Kāds nemaz nevēlas būt tievāks un ietilpt kārtējā mini izmēru trendā, bet jūtas sabiedrības nososdīts un spiests. Un tas, ka Tev neizdodas, nav Tava gribasspēka trūkums. Lai beidzot sāktu darīt to, ko iekāro, ir vajadzīga sistēma. Sistēma, kas atbalsta Tavus personīgos mērķus, un kā pulksteņa mehānisms darbojas tieši Tavā vidē un situācijā - ar visiem Taviem stresiem, darbiem un ģimenes problēmām. Jaunam ieradumam ir jābūt foršam, vieglam un jārada sajūta, ka gribas vēl.

Un tieši tas ir mans vaļasprieks - analizēt, meklēt risinājumus, palīdzēt Tev plānot un eksperimentēt līdz izdodas. Lai saņemtos mainīt savu dzīvi, nevajag daudz. Dod ziņu, un gatavojies kļūt par veiksminieku!










14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page